برکت مصافحه با امام زمان علیه السلام
به آنان سلام کرده و با هر یک مصافحه می کند؛ با امام صادق و امام زمان علیهما السلام سخن می گوید؛ عرض حالش را با امام زمان عج الله تعالی بازگو می کند و شفا طلب می کند. امام او را به شفا و بهبودی کامل مژده می دهند. زمانی که شیخ از این حالت خارج می شود می نشیند و خود را در سلامتی کامل می بیند.
شیخ حر عاملی از همان اوان کودکی، تحت تربیت و آموزش خانواده فاضلش قرار گرفت و تا سال ها، نیازمند استادی فراتر از خاندان حر نشد. علاوه بر مادر ادیبش، استادان مهم او پدرش، علامه شیخ حسن حر عاملی و عمویش، علامه شیخ محمد حر عاملی و جد مادی اش، علامه شیخ عبدالسلام بودند. در کنار آن ها، علامه محمد باقر مجلسی و فیض کاشانی را می توان نام برد که شیخ حر عاملی علوم عربی،، فقه، اصول و علوم وابسته به آن را نزد ایشان آموخت.
ایشان در حیات پر برکت خود، اثر ماندگار وسائل الشیعه را تالیف کرد که از منابع مرجع احادیث شیعه به حساب می آید. علاوه بر آن، بدایة الهدایة در واجبات و محرمات و نیز الامل الامال و اثبات الهداة و هدایه الامة بخشی از آثار وی هستند.
شیخ حر عاملی در چهل سالگی به مشهد مقدس هجرت کرد و در کنار بزرگانی چون علامه مجلسی که با نفوذترین فرد جامعه تشیع به شمار می آمد، دفاع از ارکان مذهب شیعه و حقانیت آن را آغاز کرد. شیخ سرانجام، در شب بیست و یکم رمضان 1104، در مشهد وفات کرد و پیکر مطهرش را در جوار امام رضا علیه السلام در یکی از رواق های شمال شرقی صحن عتیق (انقلاب اسلامی) دفن کردند.