سلسله نشست های فرهنگی با موضوع شناخت جریان های انحرافی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیزاده موسوی دبیر کنگره تکفیری ها به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران)، نشست فرهنگی با موضوع شناخت جریان های انحرافی، با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیزاده موسوی دبیر کنگره تکفیری ها و با حضور طلاب در سالن همایش های این مؤسسه برگزار گردید.
در این جلسه حجتالاسلام و المسلمین علیزاده موسوی در ابتدا به توضیح جریان های انحرافی پرداختند و اشاره کردند که جریان های انحرافی امروزه به دو قسمت عمده تقسیم می شوند و با دو منشأ روبرو هستیم.
1. منشأ خارجی که گاهی دشمن ما خارجی است .
2. منشأ داخلی که گاهی هم از درون فعالیت خودش را آغاز می کند ( مثل یک غده سرطانی).
دبیر کنگره تکفیری هادر ادامه بیان کردند منشأ خارجی خود شامل سه قسمت است:
نشست فرهنگي با موضوع عرفان هاي نوظهور، عرفان هاي کاذب و … نشست فرهنگي با موضوع عرفان هاي نوظهور، عرفان هاي کاذب، عرفان واره ها، جنبش هاي شبه معنوي نوين ، جنبش هاي نوپديد با حضور حجت الاسلام و المسلمين صدري
به گزارش روابط عمومي مؤسسه آموزش عالي حوزوي معصوميه (خواهران)، نشست فرهنگي روز 2شنبه 18/12/93 با موضوع عرفان هاي نوظهور، عرفان هاي کاذب ، با سخنراني حجت الاسلام والمسلمين صدري و با حضور طلاب در سالن همايش هاي برگزار گرديد.
در اين جلسه حجت الاسلام و المسلمين صدري در ابتدا قبل از ورود و توضيح موضوع مورد بحث به جريان هاي عمده اي که در کشورمان است اشاره اي کردند و گفتند در ايران تقريبا چهارجريان عمده است که مدعي معنويت گرايي است و عبارتند از:
1- جريان هاي سلسله هاي دراويش (نعمت آبادي ها ،گنابادي ها، خاکساري ها،) که در شهرهاي گناباد و تهران و کرج و بعضي شهرهاي لرستان و کرمانشاه فعال هستند
2- جريان مديان دروغين، کسانيکه بخاطر شهرت وشهوت و ثروت ادعا مي کنند که ما مثلا خدا ،پيامبر،امام ، فرزند اماميم و… هستيم و تک تک مدعي دارند. الان مطرح هستند.
نشست فرهنگي با موضوع راهکارها و کاهش معضلات مربوط به فضاي مجازي با حضور حجت الاسلام و المسلمين کهوند
به گزارش روابط عمومي موسسه آموزش عالي حوزوي معصوميه (خواهران)، نشست فرهنگي روز 2شنبه 11/12/93 با موضوع راهکارها و کاهش معضلات مربوط به فضاي مجازي با سخنراني استاد حجتالاسلام والمسلمين کهوند و با حضور طلاب در سالن همايشهاي اين مؤسسه برگزار گرديد.
در اين جلسه که جلسه دوم با این موضوع بود،حجتالاسلام و المسلمين کهوند در ابتدا در خصوص راهکارها و کاهش معضلات مربوط به فضاي مجازي و کارکردهاي رسانه اي آن و نحوه تبليغ در فضاي مجازي پرداختند .
ايشان اشاره اي داشتند به نکته اي که در جلسه گذشته بيان کردند که ما در سه حيطه مشکل فرهنگ داريم مديريت خانواده ، مديريت کشور و مديريت جهاني؛ بنابراين هر سه آن نيازمند راهکار است براي دومورد اول راهکار بسيار داريم ايشان ادامه دادند نياز است که در سطح خانوادهها نيز براي استفاده صحيح از ابزارهاي نوين ارتباطي، فرهنگ سازي شود. ما 10 اصل داريم که خانواده مي تواند با رعايت آنها اين مشکل را تا حد زيادي کاهش داده و کمک به حل معضل مي کند و اين اصول دهگانه به نوعي به يکديگر متصل بوده و با هم در ارتباط هستند .
و چنانچه خانواده اي به هم پيوستگي اين اصول که تحت عنوان اصول زنجيره اي رسانه ديني در خانواده مطرح ميشود، رعايت ننمايد و به عنوان نمونه به يکي از اصول بي توجهي کند، در واقع نخ تسبيح را پاره کرده و حسن تدبير را در اين زمينه از دست داده است .
جنگ نرم از دیدگاه مقام معظم رهبری مدظله العالی
تعریف جنگ نرم :
جنگ نرم ؛یک تهاجم فرهنگی ؛بلکه یک شبیخون ؛ غارت و قتل عام فرهنگی است. ( 22 تیر 1371)
جنگ اراده ها و عزم ها ؛سیاست ها و تدبیر هاست. ( 23اسفند 1378)
جنگ نرم یعنی ایجاد تردید در دل ها و ذهن های مردم. ( 4 آذر 1388)
جنگ نرم یعنی جنگ به وسیله ابزارهای فرهنگی و پیشرفته امروزی. (4 آذر 1388 )
جنگ نرم یعنی جنگ به وسیله نفوذ ؛ دروغ و شایعه پراکنی .( 4 آذر 1388)
جنگ نرم یعنی تهاجم به مرزهای ایمانی ؛عقیدتی و فرهنگی .( 22 اردیبهشت 1388)
(جنگ نرم ) جنگی است برای ناامید ساختن مردم از مبارزه .( 15 اردیبهشت 1372)